Nieuw rust- en verzorgingste-
huis – Kom het ontdekken!

0
m2
aan oppervlakte voor stijlvolle en comfortabele kamers
0
woonzorgcentra
UITSTEKENDE VERHOUDING PRIJS/KWALITEIT
0
senioren
zijn verwelkomd door de groep Vivalto Home

Een ideale ligging

Vivalys ligt naast Cliniques Saint-Luc, vlak bij het Woluwe Shopping Center. Die centrale ligging in de stad is bereikbaar via de Ring en de E40. Tegelijk ligt het centrum ook in een groene omgeving met veel bomen en tegenover het water van het riviertje De Woluwe.

Address

Rust- en Verzorgingstehuis
Woluwedal 106-108, 1200 Brussel

Zorgzaam en eerbiedig personeel

De missie van Vivalys bestaat erin om hoge levenskwaliteit en kwaliteitsvolle zorg te bieden aan zijn bewoners. De teams die instaan voor de verzorging, de diensten en de logistiek delen allemaal dezelfde waarden. Zij waken dagelijks over het respect voor de bewoners en voeren beleefdheid en toewijding hoog in het vaandel. De meeste leden van het verzorgend personeel zijn ook gespecialiseerd in palliatieve zorgen en in het begeleiden van dementie. Voor de mensen met dementie is in het centrum een speciale afdeling voorzien.

Ruime en
comfortabele kamers

De stijlvolle en comfortabele kamers van minimum 25m² beschikken over een salonhoek en een ergonomische badkamer. Het lichtrijke gebouw is hedendaags ingericht en heeft handige gekleurde nissen die de gangen opfleuren: de bewoners kunnen zich dankzij die kleuren gemakkelijker oriënteren.

Vivalys maakt deel uit van de groep Vivalto Home,

een groep in volle expansie die in België actief is rond de ontwikkeling, de aankoop, het beheer en de exploitatie van ‘Woonzorgcentra’en ‘Assistentiewoningen’.
Vivalto is opgericht in 2009. De groep huisvest momenteel in een twintigtal vestigingen al meer dan 2.200 senioren.

Een aangename en geruststellende leefomgeving

Het nieuwe woonzorgcentrum (WZC) werd ontworpen als een groot dorp.
Elke verdieping is een ‘gehucht’ en heeft een veertigtal kamers waar alle de bewoners elkaar kennen en waar ze in alle rust in een familiale sfeer kunnen vertoeven. Elk van die afdelingen heeft hetzelfde niveau van autonomie om gezamenlijke activiteiten en het sociaal leven te vereenvoudigen.
In de gemeenschappelijke ruimtes – ergo- en kinesitherapie, restaurant, cafetaria, tuin en terras – kunnen de verschillende bewoners elkaar ontmoeten en beter leren kennen.

Contacteer ons voor meer informatie

Address:
Woluwedal 106-108, 1200 Brussel
Telefoon:
Directie:
Charles Culot: 0470 25 08 79
Mail :
vivalys@vivaltohome.com
UITSTEKENDE VERHOUDING PRIJS/KWALITEIT

ER ZIJN NOG ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR